21-04-2011

Sprookjes kunst - swap

Sprookjeskunst - swap.... ik kreeg iedere keer rillingen als ik er aan dacht.
Ja, ik heb me er natuurlijk zelf voor ingeschreven, maar als je er dan daadwerkelijk voor staat, dan voelt het toch een  beetje anders dan een 'gewone swap'.  De term 'kunst' deed het hem natuurlijk, al was dat volgens de swapomschrijving heel ruim te nemen, maar toch...... rillingen dus en zeker ook vanwege de partner die ik kreeg.... een dame die zelf de meest originele ontwerpen maakt

....maar... wie A zegt moet ook B zeggen dus ik ben begonnen met het naaldvilten van roodkapje en daarna volgden ook de wolf en een paddestoel om het af te maken.....
..... zelf vindt ik dat de rillingen een beetje onzin waren, want kunst noem ik dit niet... maar, ik vind het zelf in ieder geval geslaagd



en zo zag het pakketje eruit, met mijn favoriete kaart uit Nepal en een kadopapier wat ik helemaal bij de ontvanger vind passen.
Wil je ook eens wat meer weten over swappen kijk dan op swap-bot of op de Dutch Swappers-blog.




Fairytale art... I got stumach pain only allready thinking of having to make something that someone would call art.... luckily the description of art could be taken ver widely, so I subscribed to the swap.
"unfortunately" I had to make something for someone who makes true art of her work......more worries....;-)
This is what I made, I needlefelted little red riding hood and a wolve and toadstool to accompany here..... and whether this could be called art or not.... I do not mind....I like the way it turned out!!
Want to see more of swapping, take a look at:  swap-bot or on the Dutch Swappers-blog.

19-04-2011

Samen sta je sterk.....

met de Dutch Swappers hebben we stofjes en kawai-spullen gekocht bij een chinese groothandel.... na veel uitzoekwerk zijn nu bijna alle pakketjes de deur uit......   en is iedereen dadelijk erg blij.
Het was hier net een distributiecentrum en ik had de schone taak om alles te ontvangen en te verdelen.

We hadden met zijn allen voor maar liefst 1.000Euro uitgegeven en er waren 150 verschillende artikelen besteld varierend van plakband tot tasjes en stof.
....of we het nog een keer doen.... dat zien we vanzelf wel..... jullie horen er in ieder geval later nog wat meer over, want ik heb nog wat stof over (extra besteld ed.), waarvoor jullie misschien wel in aanmerking willen komen..... WORDT VERVOLGD....



18-04-2011

flockfolie op swap workshop

Ilona vroeg mij via swap workshop om een shirtje voor haar zoontjes 5e verjaardag te maken, hij is dol op honden, dus hier het resultaat.
Van de credits sie ik hiervoor kreeg heb ik weer 2 stempels 'gekocht'!!
De site krijgt een steeds betere kwaliteit, dus echt tijd om daar allemaal een kijkje te gaan nemen!!!
Om 'aangenomen' te worden mag je Bobbeez als referentie noemen.


Ilona asked my on swap workshop to make a shirt for her sons 5th birthday, he loves dogs, so this is the result. For the credits I received in return, I again 'bought' some stamps from another member.
The variety of products available on the site is increasing day by day and it is now lots of fun, so hope to see you there!

hoe ik kleine meisjes blij maak...

Weer een piepklein meisje erg blij gemaakt.
Deze schilderijen werden opgehaald en hebben vast al een mooi plekje gevonden.
Again made a little girl very happy, her room has become much more colorfull since these paintings arrived


Deze (ja, die blauwe in het hoekje lijkt erg veel op die van boven) werden al eerder gehaald, maar kijk eens hoe mooi ze hangen!!!
These (yes, the blue one in the corner is allmost the same as above) were purchased some weeks ago and look how beautiful they are in the room. Received these pics from the happy parents.





16-04-2011

HEEL groot hart-kussen

Wat maak je voor je hartsvriendin..... onze middelste wist het meteen.... een hartvormig kussen.
Maar dan dus wel GROOT, dus met 45 x 50cm x12 cm was dit het resultaat, helemaal gemaakt van fuchsia fluweel.... dus heerlijk zacht en aaibaar (en natuurlijk aan beide kanten met lintjes)


en natuurlijk werd het geheel passend ingepakt met pakpapier bedrukt met naamstempel (meteen een 2e cadeautje)

What to make for your best friend..... our middle one knew immediately.... a heartshaped pillow.
But a BIG one, so with its 45x50x12cm this was the result, totally made of pink velvet so lovely soft and warm.
Of course it was packed in homemade packing paper with her name stamped on it (which made the stamp imediately a lovely second gift)

11-04-2011

Winkelen in Holland

Hoera, ik sta vandaag op de blog van Winkelen in Holland.
Dit is dus echt een leuke blog met iedere keer een andere webshop in de spotlights:
http://winkeleninholland.blogspot.com/2011/04/bobbeez-8ri1d.html

08-04-2011

Re-style

ooohhh, ik ben zo happy, ik ben druk bezig met een re-styling van de Bobbeez shop en het wordt erg mooi. Althans, dat vindt ik zelf.
Ik moet alles nog vullen en een beetje pimpen, maar de site wordt voortaan gesplitst in een stoer en een kleurrijk deel, dat maakt het allemaal wat duidelijker.
Als voorproefje hierbij de 2 banners, maar je kunt natuurlijk ook vast een kijkje gaan nemen op http://www.bobbeez.com en me hier vertellen wat je er van vindt.



01-04-2011

Sunday market in Amsterdam; komen jullie ook??

Funky Paas shopping!

Kom op 3 april je inkopen doen in een Funky Paassfeer in het Cultuurpark Westergasfabriek! 

Ik sta er ook met 4 supercreatieve vriendinnen van swapbot, we vullen 2 kramen samen dus kom gezellig bij ons kijken!!!

Daar het nu toch echt lente lijkt geworden, vindt het merendeel van deze Sunday Market plaats op het prachtig in bloei staande buitenterrein. Bovendien is er dit keer nog meer keuze dan normaal, daar ruim 200 ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden en andere creatievelingen volledig uitpakken om je te inspireren en te verrassen. Proef verder van de lekkere hapjes, doe mee aan een workshop en geniet van de heerlijk zonnige flamenco en gypsymuziek van de Spaanse singer-songwriter Monica Coronado. Alles wat je nodig hebt om in de stemming te komen!