18-06-2011

Dutch swappers dag - ja, het was bij mij

Een beetje overweldigd van alle berichten op zoveel blogs  had ik dus nog niks geplaatst hier over de Duch swappers dag vorige week en ja.... het was bij mij....

Wat is het heerlijk om een dag (en wat langer) te spenderen met zoveel vrouwen van allerlei pluimage en allerlei leeftijden die in ieder geval 1 ding gemeen hebben: creativiteit. Maar zelfs die creativiteit is eigenlijk allemaal heel verschillend, er waren haaksters, naaisters, natvilters, droogvilters, stempelmaaksters, kaartenmaaksters, sieradenmaaksters en noem maar op.....
En dat is dus zo leuk, je kletst, je vraagt, je verwonderd je over mooie dingen (we hebben alles bij elkaar minstens 100 handgemaakte dingen uitgepakt zien worden die dag!!!), maar bovenal.... je raakt GEINSPIREERD!!!

Wat was Dutch Swappers ook al weer; het zijn de Nederlandse leden van http://www.swap-bot.com
Wil je op een andere manier swappen (van te voren weten wat je krijgt, kijk dan op http://www.swap-workshop.com (littleZ noemen als referentie dan wint ze een mooie prijs!! of gewoon Bobbeez dat mag natuurlijk ook)

.... en wat ik maakte, best wel wat, maar ik laat maar 2 dingen zien. Geschilderd servies in een mooie stoffen doos voor de ontmoetingsdag-swap  en 1 van mijn cadeautjes voor het spel was een taartplateau met cupcake en cupcake patroon. Allebei erg leuk om te maken!!


6 opmerkingen:

 1. Je hebt zoals gewoonlijk weer erg mooie dingen gemaakt en het was supergezellig bij jou thuis! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu zie ik de plaatjes op de kommen pas goed, wat leuk! Hoe heb je dat gedaan? Zijn dat stempels ofzo? Erg erg leuk! En die standaard is ook gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was supergezellig!!! Van mij mag het iedere week bij jou zijn ;-) Ik ben superblij met mijn cupcakestandaard! Heb er nog geen bijgemaakt, maar dat duurt niet lang meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk Susan, dat je nog eens voor me wilt gaan naaldvilten. Ik doe graag nog een keertje een swap met je. Ik hoor het wel als je er klaar voor bent :-)
  En je kommen zijn prachtig, ik had ze ergens al op een blog voorbij zien komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Susan, het was ook een super dag en zo ontzettend lief dat het bij jou mocht! Wat een heerlijk huis heb je toch... En wat zijn die kommetjes geweldig!!

  Lief dat je Swapworkshop noemt!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hehe, ik kan weer berichten plaatsen. Het was inderdaad heel gezellig en ik ook vind je huis prachtig (binnen en buiten). Er waren zoveel leuke dingen om te zien, heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen