12-12-2011

Kerstornament 4

Voor de 4e kerstornament swap had ik Marieke, een superswapster van de Dutch Swappers die ik al vaak gezien en gesproken heb in het echt.

Ik dacht eerst dat dat het makkelijker zou maken om iets voor haar te verzinnen, maar niets is minder waar. Ik ging juist enorm twijfelen, want je kent elkaars inrichting en smaak, maar daarom moet het juist goed zijn.

Ik probeerde eens een heel andere techniek. Op linnen maakte ik kleine schilderijtjes dmv borduren en appliceren. Na heel wat gepriegel lukte het me deze beide in dezelfde kleine borduurring te spannen waardoor het kerstornament 2 zijden heeft!!


Gelukkig was Marieke er helemaal happy mee!!!

ps. vergeten jullie niet de vorige post nog te lezen met mijn bijdrage aan de grote Dutch Swappers advent kalender en de give-away en natuurlijk volgen jullie ons vast alle dagen ;-)

5 opmerkingen:

 1. Ik had nog niet eens bedacht dat het vast enorm lastig is om beide zijden tegelijk te plaatsen. Ik vind het echt super mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er Heel Erg blij mee! Hij is zo leuk geworden, ik heb er al heel wat complimenten over gekregen. Maar die zijn natuurlijk voor jou bedoeld dus bij deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf gemaakt-helemaal mijn smaak-het liefst wil ik een wand vol met deze ronde hangers-mooi-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey! ja hoor, morgen maak ik t klaar en zet ik t om 00.01 online :)
  krijg jij mijn berichtjes via swapbot wel?
  of, heb je t gewoon druk :p

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof trouwens dit, had ik niet eens bij mijn berichtje gezet! Leuk hoor, dat die meid "mijn" koekjes heeft gebakken, heb direct een reactie achter gelaten :) Thanks voor de tip! Ik ben bijna klaar met mijn laatste opdracht, en dan ga ik voor jou aan de slag! X

  BeantwoordenVerwijderen