16-12-12

3 kleuren flock ;-) WAUW

Deze moest ik echt even laten zien, weer een t-shirt als verjaardagscadeau deze keer. Maar de eerste keer dat ik in meerdere kleuren flock gebruikte en ik vind het voor herhaling vatbaar.
Zie de close-up!!

(en ja, ik had geen gele flockfolie voor het kroontje op voorraad)

Wat denken jullie, zou er vraag zijn naar gesneden flockfolie ontwerpen (die mensen dan zelf op een shirt kunnen strijken of incl. shirt????)

5 opmerkingen:

 1. wauw ziet er goed uit. Ik denk er ook al een tijdje aan om shirtjes te verkopen met flock maar het is zoveel werk en wat zou je er dan voor kunnen vragen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow hij is echt super! Heb je echt heel mooi gedaan. Ik weet zeker dat mijn mannen zo'n shirt helemaal het einde zouden vinden....maar net als Zibdoes zegt; wat zou je er dan voor moeten vragen. Gezien al het werk dat er in zit?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh, leuk zeg! Meteen ook duidelijk wie dat shirt heeft gekregen. Ik had het er zojuist met Bjorn over, maar die wist het natuurlijk al ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee zo met een naam eronder.

  Prijzen blijven lastig bij handgemaakte dingen. Er gaat veel tijd inzitten, die je nooit om kunt zetten naar geld.

  Ik ben volger geworden, kwam hier via een ander blog terecht en heb een dik half uur jouw voorgaande blogjes bekeken. Super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Susan, ik ben ontzettend blij met m'n jurken en rokje! De "retro" jurk ben ik nu aan het omzomen, het rokje is klaar aan de bovenkant, onderkant moet nog en de andere jurk ga ik samen met m'n moeder of schoonmoeder afmaken. Morgen m'n retrojurk aan. Dank je wel, bent een ster!

  BeantwoordenVerwijderen