08-11-2010

Dubbele verjaardag


Een dubbele verjaardag afgelopen weekend, dus werden er 2 setjes gemaakt voor de hartsvrienden, een hard cover notitieboekhoesje en een potlodenrol. Altijd succes.
Ik heb voor het notitieboekhoesje een nieuw modelletje geprobeerd en ik met zeggen, het zit er nu erg strak omheen. De gehaakte bloem heb ik er gewoon met de button opgespeld.
Two birthdays this weekend, so I made 2 sets and tried a new pattern for the notebook cover, it fits much better then the old method. The crocheted flower is pinned on with the button, quick but beatiful!


....en voor mij was het ook een heerlijk weekend, er lagen drie enveloppen in de brievenbus...

een fantastich PIF kaddootje van Siem. Dus... houdt het in de gaten... er komt snel een PIF hier op deze blog!! This weekend the great PIF of Siem arrived, so watch this blog for my PIF soon!!

Een gewonnen give-away van Uttemetut, een leuk armbandje en als extraatje voor ieder kindje hier in huis een sinterklaas potlood (al mogen er geen punten aan geslepen worden, ze doen momenteel dienst al s mini poppenkstpop). 
...... and I won a give-away, a nice pink ribbon bracelet with extra gifts for the kids!!

Een een heerlijke creatief materiaal swap van Jantina van de Dutch swappers op swap-bot. Op de foto nog ingepakt vergezeld van de kaarten en het freubelmateriaal voor de kids (ja, ook die werden verwend dit weekend).
.....and last but not least, a great creative swap pack from CreaCuties, and also there nice cards for the kids, they loved it too (but the content of my package I will not share with them ;-)  )

& niet vergeten / do not forget the GIVE AWAY 

7 opmerkingen:

  1. Hoi, wat een leuk blog. Ik kom even kijken via 'deze is ook leuk'.
    grt, Helmi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw wat een leuke dingen allemaal. Die notitie boekjes zijn geweldig !!
    en wat een super leuke PIF dingen heb je gehad !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, jij hebt mooie kadootjes gekregen! De potlodenrollen en hoesjes doen het altijd goed! Hier worden ze ook aan de lopende band weggegeven.

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je een leuke kadootjes gemaakt en gekregen! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldig stofje!! Leuk ook zo met die bloem erop!! en je bent goed verwend, leuk joh!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke spullen allemaal!
    Leuke blog trouwens!
    Groetjes, Saartje

    BeantwoordenVerwijderen