18-02-2011

Kado voor grote GOGO-fan

Jako (4) had vandaag zijn eerste kinderfeestje en alhoewel ik me toch echt aan mijn voornemen wou houden om geen kadootjes meer te kopen (jazeker, dit is al het 2e schooljaar dat ik altijd iets zelf maak voor ieder kado).......heeft het me deze keer wel wat gepeins bezorgd.
Want...wat maak je nou voor een jongen die eigenlijk echt alleen helemaal GOGO-fan is en van Mario Bros houdt..... uiteindelijk was het heel simpel.... eeen GOGO-knuffel.
Had to make a present for a boy yesterday and he is a gigantic fan of the little monsters called GOGOs so I made one for him out of fleece and .... yes..... he jumped into the air of joy when he opened the pack. Lovely!!!

Hij is 40cm hoog en 50cm breed en viel erg in de smaak. Mijn meiden vonden echter dat er op het shirtje een ster moest ipv een hartje want dat was voor meiden. Brave ik volgde trouw hun advies, maar wat hoor ik net van de moeder.... toen de jarige klaar was met springen van geluk, fluisterde hij heel zachtjes dat deze soort een hart op zijn shirt hoort te hebben ;-)  Dus ja.... meiden goed meegedacht.... maar voor een echte GOGO-fan moet er toch echt een hart op. Dadelijk dus maar even een nieuw shirtje maken (gelukkig had ik voor de zekerheid een patroon gemaakt)

7 opmerkingen:

 1. heerlijk die gogo en ja met een hart erop zijn ze topie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog nooit van zo'n GoGo gehoord maar hij ziet er fantastisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook nog nooit van een GoGo gehoord, maar hij is super!!! Enne.. dank je wel!!! Je bent een schat!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk gemaakt. Een superleuk jongenscadeau!
  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw wat gaaf zeg!! die zou mijn zoon ook geweldig vinden !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai,Thanx voor je berichtje op mijn blog. Ik heb nog geen zeep gemaakt. Ben bezig met spullen te verzamelen... Eerst nog wat opdrachtjes afmaken.
  gr

  BeantwoordenVerwijderen