22-05-2011

de postzak-bestellingen blijven binnenkomen, als vanouds en anders....

toch vreemd, postzak blijft erg populair als materiaal...... de bestellingen voor Ipad hoezen blijven binnenkomen. Niet meer 5 tot 10 per week zoals in november/december net na de publicatie in de Linda, maar zeker 1 of 2 per week haal ik makkelijk!!

Van de restjes heb ik nu etuis, sleutelboshoesjes en een potlodenrol gemaakt. Ook zeer geslaagd vindt ik zelf, maar dus ook binnen een week al voor de helft verkocht.... arme naaimachine ;-)
strange how some trends stay for a long time. At first I made 5 to 10 Ipad covers of old mailbags per week (back in november/december when they were featured in a dutch magazine), but now still 1 or 2 orders a week come in.


From the left overs I make pencil holders, key-bags and a pencill roll. Also these seem to go quickly away ;-)

8 opmerkingen:

 1. Leuk toch!! Ik wou dat ik zo goed verkocht... Maar ja ik heb dan ook niet van die geweldig leuke postzak spulletjes...

  Groetjes, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ja, susan, ze zijn toch ook super leuk? Ik snap dat helemaal hoor!
  groetjes
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ke verknipt die zakken ook zo handig. Want er zitten grote stukken alleen maar saai bruin aan en al jouw spulletjes hebben toch letters of vlag. Knap! En lekker dat de 'zaken' goed gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb inmiddels al een tijdje een zak liggen maar durf er nog niet echt in te knippen omdat ik nog niet helemaal weet wat ik ervan wil maken, maar zo kom ik wel op leuke ideetjes!
  Super leuk je spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. misschien moet ik eens zo´n potlodenzakje aanschaffen voor mijn kalligrafiepennen ;-)...en volgend weekend komt mijn pakje jouw richting uit ...ik hoop dat je het mooi vindt !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk al die postzak spulletjes. EEn zeer hoog heb gehalte.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn ook gewoon zo leuk!! Stoer en toch ja, toch leuk! ;-) Je viltcreaties had ik ook nog niet gezien, mooi joh!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw wat leuk dat het nog steeds zo goed loopt!! Het zijn dan ook super mooie dingen!!

  BeantwoordenVerwijderen