24-09-13

Zo trots..... en het zit heerlijk!!

Zo trots dat ik hier aan mag meewerken en meedenken!
Zo leuk om samen te brainstormen en naar de groothandel te gaan. Maar ik geef alleen advies hoor, het creatieve en harde werken ligt echt helemaal bij Greetje.
Jrkjs 6 heb ik zelf al en ik heb het voorrecht de andere modellen ook al gezien te hebben voor deze winter en daar zitten er zeker nog 2 bij die mij ook prima zullen staan ;-)
Zo trots dat ik hier het nieuwe persbericht deel met jullie allemaal want met de aankomende herfst is een beetje meer kleur op straat natuurlijk een supergoed plan!!!Halsoverkop presenteert nieuwe collectie JrKjsSteeds meer vrouwen ontdekken de  heerlijk zittende, vrolijke en flaterende jurken van Halsoverkop
Fantastisch dat er veel vrouwen zijn die zich willen onderscheiden door het dragen van de unieke JrKjs van Halsoverkop. Greetje ontwerpt in kleine oplages en voor een betaalbare prijs. Hiervoor krijg je een uniek ontwerp van mooie kwaliteit. Daarnaast zijn de jurken, door de juiste combinatie met andere kleding en accessoires, vrijwel het hele jaar door te dragen. Wat wil een vrouw nog meer?

Uniek ontwerp en snelle wisseling van collectie
De JrKjs van Halsoverkop vallen op. Ze zijn anders, hebben een eigen stijl. Geen gedoe met trends, maar wel ontzettend hip! Enige heimwee naar vervlogen tijden en soms een hysterisch of juist rustig kleurgebruik, van Greetje kunt u van alles verwachten. Door de kleine oplage, kunnen de jurken snel plaats maken voor een volgend model. Zo blijft de collectie spannend en afwisselend en draagt niet de hele straat dezelfde jurk. Er zal meerdere malen per seizoen een nieuwe serie jurken getoond worden. Halsoverkop houdt van afwisseling en verrassing. De enige garantie: de jurken zullen nooit saai zijn. Een klein beetje lef is dus wel vereist!
JrKjs: het hele jaar door draagbaar
Doordat de jurken van Halsoverkop op verschillende manieren te combineren zijn, kunnen ze het hele jaar door gedragen worden. Dat is vertaald in de bijbehorende fotografie deze keer. Elke jurk is op een ludieke manier gefotografeerd in een bepaald seizoen. Assistent Rob helpt daarbij.
Gezellig, vrouwelijk en toch stoer, dat is Halsoverkop. Het kleurgebruik, de motieven en modellen zullen u blijven verassen.

4 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik ben alleen niet zo van de jurkjes. Zie je alle hobbels en bobbels zo...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. als ik ze aankan dan kan jij dat dus echt helemaal, zonder twijfel. Vrouwelijk vormen moet je toch trots op zijn!

   Verwijderen
 2. Ik vind ze superleuk, je jurkjes. En ik ben wel een jurkjesmens, met bobbels en al!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke leuk!! En zeker om toch ook trots op te zijn! Ja, goed hè?! Had het niet durven dromen (wat ik nu heerlijk doe ;) De enige 'tegenvaller' was dus dat het nog wel een hele tijd duurt voor ik echt ben opgeknapt, maar ja, dat is ook wel logisch natuurlijk.. maar ik doe al zo veel meer! En niet meer overdag slapen, heb tijd over joh! ;) liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen