29-11-13

Samenspinsels online adventskalender

Hè hè, het is zover! Wekenlang is er hard gewerkt, hier én elders, allemaal in het diepste geheim. Zo hard zelfs dat ik geheel schaamteloos een deel van de blogtekst van mijn lieve crea blog vriendin Kyra pik voor deze post.

Vandaag echter mogen jullie het weten! Telefoon uit, computer aan. Zit je goed?

Het is bijna december en hij is er weer!
De Samenspinsels Online Adventskalender 2013!
sneakpeak 2 dec
Je kent ze natuurlijk wel, de kalenders die ons helpen aftellen tot Kerst. Vroeger met kleine glitterplaatjes achter de deurtjes, de huidige generatie vindt er al een chocolaatje en jullie krijgen zelfs een digitale verrassing die je opent door op het deurtje te klikken!

De Samenspinsels Adventskalender is een geweldige tournee langs 24 gratis, creatieve tutorials, patronen, give-aways, printables en andere inspirerende verrassingen. Op deze manier worden ook de dagen voor Kerst een feest!

 In 2011 hebben we, toen nog onder de naam van Dutch Swappers, de eerste creatieve Online Adventskalender opgezet, met groot succes. Dit jaar komt het onder de nieuwe naam Samenspinsels.

Waar kunnen jullie de Samenspinsels Adventskalender vinden? Op onze nieuwe, gezamenlijke blog Samenspinsels en daarnaast op alle deelnemende blogs (dus ook hier). Je kunt de Kalender ook op je eigen blog plaatsen, want het is een bloghop in ee gewoon berichtje via de link hieronder of in de kolom naast je blog via de link in de rechterkolom hier.

Kijk voor een uitleg onderaan de kalender! Vanaf 1 december kan er iedere dag één vakje opengeklikt worden. Nee, niet meer en nee, je kan ook niet stiekem vooruitkijken. We hopen weer héél veel mensen te inspireren tot een creatieve Advents-tijd, dus zegt het voort: op Blogs, Facebook, Twitter, Forums, Nieuwsbrieven en online magazines: doe mee, doe mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten