24-12-10

Blog over mijn blog...

In blogland doen er velen mee, met swap-bot.... deze keer weer een leuke "blog over mijn blog"-post want er zijn zoveel leuke blogs in blogland te vinden, er kunnen er zeker nog een paar bij op je volgers-lijstje.
4 nederlandse blogs deze keer, dus lees lekker door... zeker de moeite waard.
Blog about my blog-swap, as it is always nice to enjoy some new reading...

Ik begin met een van mijn favorieten in blogland en in swapland: ZOMOOIZOHIP. Ze maakte recent over mijn blog een heus filmpje, daar kan ik echt niet aan tippen. Bouwiena is een creatieve duizendpoot en maakt echt uiteenlopende dingen. De knipjes die we een keer van haar kregen zijn hier nog steeds favoriet. Dit is dus echt een heel originele blog met leuke filmpjes, mooie foto's en produkten. Jullie moeten hem zeker allemaal eens gaan bekijken!!

En nog een favoriet, waarvan ik al meerdere kunstwerkjes in huis heb: HOODWINKED. Helaas is haar blog momenteel uit de lucht, maar de foto's op haar site zijn ook om je vingers bij af te likken, deze dame uit het hoge noorden maakt vilten produkten van super-hoge kwaliteit en zo origineel en mooi van kleur. Voor dit jaargetijde kan ik uit ervaring de col erg aanbevelen, hij is heerlijk warm!!

CREANOES heeft meerdere hobby's, doet mee aan "deze week zag ik" en heeft een droombaan volgens veel creatievelingen... het is haar taak om creatieve naschoolse activiteiten op te zetten!!!
De foto is een voorbeeld van een fantastische swap die ze stuurde.

De blog van YVONNE kende ik nog niet voordat zij mijn partner werd in deze swap. Ze maakt heel diverse spullen en ook haar kids zijn lekker creatief. Deze foto van een "kruk in wording" sprak me erg aan, het is gemaakt tijdens de mozaieklessen in groep 7 en 8. Leuk idee!!


6 opmerkingen:

 1. hai

  Bedankt voor je stukje, ik zal er binnenkort ook wat moois van maken op mijn blog www.hoodwinked-diezijnleuk.blogspot.com. Hij doet het weer!

  groetjes nynke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very nice, just wish I could read it.
  Happy New Year,
  Coleen in Ukraine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Susan,

  Heb je mijn dank-je-wel cadeautje voor je PIF al ontvangen?

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je blog over mijn blog staat op mijn blog! ;-)
  http://madebymriek.blogspot.com/2011/01/blog-over-mijn-blog-deel-1-bobbeez.html
  Liefs,
  Mriek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Susan, bedankt voor deze leuke vermelding. Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen